65
Το μπρόκολο θεωρείται καλή πηγή θρεπτικών συστατικών, επειδή είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, καροτενοειδή (ουσίες παρόμοιες με τη βιταμίνη Α), φυτικές ίνες, ασβέστιο και φυλλικό οξύ. Τo μπρόκολο είναι επίσης πηγή πολλών ουσιών, που ονομάζονται φυτοχημικά ή χημικές ουσίες των φυτών, που μπορεί να έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες!!Καλό είναι λοιπόν να βάλουμε το μπρόκολο στην διατροφή μας, όσο πιο συχνά μπορούμε.Ένας νόστιμος τρόπος μαγειρέματός του ώστε να αρέσει και στα δύσκολα μέλη της οικογένειας, είναι να το κάνουμε γκρατέν...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com