105
2 μέτρια μπρόκολα (μόνο τις φουντίτσες) ½ κούπα μπέικον σε κύβους λίγη φρυγανιά τριμμένη 3 κουταλιές βιταμ 1 λίτρο γάλα (χλιαρό) αλάτι σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το μπέικον το κρεμμύδι και το μπρόκολο ενώ τα ανακατεύουμε κουνώντας κυκλικά το τηγάνι στον αέρα βάζουμε το βιταμ στην κατσαρόλα να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο παίρνουμε το πυρέξ το βουτυρώνουμε και το πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά τριμμένη τα περιχύνουμε με τη μπεσαμέλ και τέλος πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά τριμμένη να κάνει κρούστα μπορούμε να αναμ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com