97
Υλικά
- τσιαπάτα 4 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- μανιτάρια πορτσίνι 30 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 120 γρ
- μαϊντανός 2 κλων
- κόλιαντρο 3 κλων
- κάππαρη 1 κγ
- ντοματάκια 6 τμχ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Θα ξεκινήσω λοιπόν με το ορεκτικό, τις μπρουσκέττες με μανιτάρια. Ελαφρά σωταρισμένα μανιτάρια σε ελαιόλαδο παρθένο έξτρα, νοστιμισμένα με μαϊντανό, κόλιαντρο και κάππαρη, απλωμένα επάνω σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, κατά προτίμηση τσιαμπάτας. ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com