56
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 450 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- γάλα 1.5 λτ
- σιμιγδάλι 200 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- βανίλια 2 φακ
- αλάτι -
- βούτυρο 2 κσ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά 450 γρ. φύλα του μπακλαβά 150 γρ. λιωμένο βούτυρο Για την κρέμα 1.5 λίτρα γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι 200-250 γρ. ζάχαρη (εξαρτάτε από την προτίμηση σας) 2 φακελάκια βανίλια Λίγο αλάτι 2 Γεμάτα κουτάλια βούτυρο Για την διακόσμηση Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο mirodieskainostimies.blogspot.com