by admin

Μυζηθροπιτάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά 3/4 φλιτζανιού τσαγιού λάδι 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι Αλεύρι τόσο όσο χρειάζεται για να είναι η ζύμη μαλακιά. Χρησιμοποιούμε αρκετό αλεύρι όταν ανοίγουμε το φύλλο με τον πλάση, για να γίνει ανθεκτικό και να μην κολλά στο άνοιγμα, αφού θα προσπαθήσουμε να γίνει πολύ λεπτό. 250γρ. μυζήθρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: μυζηθροπιτάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr