by admin

Νιόκι γλυκοπατάτας με κάστανα και φύλλα φασκόμηλου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Οι Ιταλοί έχουν ένα ξυλάκι ανάγλυφο με κάθετες ρίγες, πάνω στο οποίο πιέζουν τα νιόκι για να κουφώσουν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιφάνεια για καλύτερο βράσιμο. Αν δεν έχουν τέτοιο ξυλάκι, χρησιμοποιούν ένα πηρούνι. Κι αν βαριούνται να δουλέψουν ένα -ένα τα νιόκι, τότε απλά τα κόβουν μικρά κομματάκια ζύμης και τα βράζουν ως έχουν στην κατσαρόλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr