56
Μια πίτσα για χορτοφάγους που δεν έχει να ζήλεψε τίποτα από την σπέσιαλ με αλλαντικά!!!!!!!!!! προσθέτουμε το αλεύρι το λάδι, την ζάχαρη και το αλάτι. Μόλις φουσκώσει (περίπου 1΄ώρα μετά) βάζουμε στο ταψί λίγο λάδι περνούμε την μισή ζύμη και την στρώνουμε στο ταψί. βάζουμε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε πρώτα τις πιπεριές να τηγανιστούν Ρίχνουμε την ντομάτα το αλάτι,πιπέρι την ρίγανη και το μαϊντανόαφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν Το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά το ζυμάρι. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com