218
Υλικά
- φαρίνα 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- αμύγδαλα 0.5 ποτ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- λικέρ πορτοκάλι 8 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 8 κσ
- ζάχαρη άχνη 1 ποτ
- ηλιέλαιο 180 γρ
- κακάο 100 γρ
- κουβερτούρα 80 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αλεύρι φαρίνα κόκκινο 1 ποτήρι νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αμυγδαλόψιχα 1/2 ποτήρι νερού Κακάο 3 κουταλιές σούπας Νερό 1 ποτήρι σταδιακά Baking powder 2 κουταλιές γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr