113
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 500 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 310 γρ
- κορν φλάουρ 110 γρ
- χυμός λεμονιού 150 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός μανταρινιού 500 γρ
- μανταρίνια 2 τμχ
- μαρμελάδα 2 κσ
- καρύδια 1 κσ
Ένα πολύ εύκολο και νηστίσιμο γλυκό, όλο άρωμα σας έχουμε σήμερα. Την ιδέα την έχω από ένα πολύ, πολύ, πολύ παλιό Gourmet απλώς έχω αλλάξει τις ποσότητες γιατί ήταν λίγο υπερβολικές για μένα. Είναι ότι πρέπει για την Καθαρή Δευτέρα μετά το φαγοπότι αλλά και για όλες τις μέρες της νηστείας. Η ποσότητα στη ζάχαρη είναι υποκειμενική, ανάλογα με το πόσο γλυκό ή ξινούτσικο το θέλουμε το γλυκό μας. Η φόρμα που χρησιμοποίησα είναι η γνωστή πλαστική φόρμα για ζελέ που πιστεύω οι περισσότεροι έχουμε από τη μαμά μας....
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com