130
Υλικά
- ταχίνι 300 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 390 γρ
- μπέκιν πάουντερ 30 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σταφίδες 50 γρ
- καρύδια 50 γρ
Υλικά
300 γρ. ταχίνι
350 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
400 γρ. ζάχαρη άχνη
390 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή μαλακό
30 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
50 γρ. σταφίδες ξανθές
50 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr