78
Υλικά
- μαγιά ξερή 2 φακ
- γάλα καρύδας 240 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 240 γρ
- μαγειρικό λίπος 120 γρ
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- αλεύρι για τσουρέκια 800 γρ
- σοκολάτα -
- κανέλα -
- φιστίκι Αιγίνης -
2 φακελάκια ξερή μαγιά 240 γρ. γάλα καρύδας χλιαρό 150 γρ. ζάχαρη 240 γρ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι 120 γρ. λιωμένο φυτικό μαγειρικό λίπος 1 κ.γ. μαχλέπι σκόνη 1/2 κ.γ. μαστίχα τριμμένη 800 γρ. αλεύρι για τσουρέκι (περίπου) λιγη τριμμένη σοκολάτα λίγη ζάχαρη λίγη κανέλα λιγο τριμμένο φυστίκι Αιγίνης ψίχα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr