by admin

Νόστιμοι κρεμώδεις πουρέδες, μέρος Β’: με γλυκοπατάτα και κουνουπίδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές για να συνοδέψουν υπέροχα πιάτα: τον πουρέ κουνουπίδι και τον πουρέ πορτοκαλί γλυκοπατάτας. Μπορεί η ιδέα του πουρέ γλυκοπατάτας να σας φαίνεται πιο οικεία και θελκτική, αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο πουρές κουνουπίδι είναι μια γευστική έκπληξη και ταιριάζει εξαιρετικά με πολλά διαφορετικά πιάτα.

Εικάζω μάλιστα ότι οι καλεσμένοι σας όταν δοκιμάσουν πουρέ κουνουπίδι χωρίς να ξέρουν τι είναι, δεν θα το μαντέψουν στα σίγουρα, όχι γιατί δεν αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης, όσο γιατί η ίδια η ιδέα χρήσης κουνουπιδιού σε πουρέ είναι μάλλον αναπάντεχη. Έτσι, ενώ η γεύση θα είναι αναγνωρίσιμη, το μυαλό δεν θα σκεφτεί απαραίτητα το τι είναι αυτό που τρώει…

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πουρές γλυκοπατάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr