133
Υλικά
- τυρί κρέμα 300 γρ
- τσένταρ 100 γρ
- παρμεζάνα 30 γρ
- μαγιονέζα 0.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- πάπρικα 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Θυμάστε τα τριπλά μπριοσάκια με πατάτα και τσένταρ που είχα φτιάξει τις προάλλες??Τα είχαμε συνοδεύσει με το ντιπ με τυριά και cream cheese, που θα σας δείξω σήμερα!Αλείψαμε τα μπριοσάκια με το ντιπ και απολαύσαμε μιαν εξαιρετική νοστιμιά!Είναι ένα ντιπ πανεύκολο και πεντανόστιμο. Γίνεται στην στιγμή και προσφέρεται αμέσως!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com