by admin

Οδηγός για κρεοφάγους

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;Τα λευκά κρέατα (κοτόπουλο, γαλοπούλα, κουνέλι) έχουν λιγότερα ζωικά λιπαρά και θερμίδες από ό,τι τα κόκκινα (μοσχάρι, χοιρινό, αμνοερίφια). Ενας μέσος υγιής άνθρωπος, όμως, χρειάζεται το κόκκινο κρέας γιατί έχει περισσότερο σίδηρο, καλή πρωτεΐνη και αμινοξέα. Βέβαια, η κατανάλωσή του δεν πρέπει να υπερβαίνει τη 1 φορά την εβδομάδα και η μερίδα να είναι 130 γρ. Γενικά, πρέπει να ξέρουμε τα εξής:Μοσχάρι: Eίναι ύπουλο κρέας, καθώς το λίπος του είναι κρυμμένο ενδομυϊκά. Το πιο ά
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr