by admin

Όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σκορδαλιά: ½ ψωμί (περίπου 5 μεγάλες φέτες) 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια 1-3 σκελίδες σκόρδου ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ξύδι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.foodtrails.gr