60
Υλικά
- ασπράδι 3 τμχ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 223 γρ
- ζάχαρη 2.5 κσ
- χυμός λεμονιού 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
Άλλη μια χρονιά ξεκινά! Και τι καλύτερο για να κλείσεις ένα γεύμα με ψάρι παρά ένα αέρινο γλυκό. Μια πάβλοβα με καστανή ζάχαρη καλυμμένη με αφράτη σαντιγί στην πιο ελαφριά μορφή της και φυσικά με μερικά σποράκια ροδιού για το γούρι τις χρονιάς. Ως προς το ελαφρύ του θέματος, χρησιμοποίησα στέβια αντί για λευκή ζάχαρη και την πιο light σαντιγί με γιαούρτι από το βιβλίο My Sweet and Skinny Life της Marisa Churchill.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com