by admin

ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Βαλενθιάνικη παέγια θεωρείται από πολλούς το εθνικό φαγητό της Ισπανίας, αν και οι ίδιοι οι Ισπανοί δεν το βλέπουν έτσι. Όπως και να 'χει, είναι ένα εξαιρετικό παραδοσιακό φαγητό, το οποίο έχω ήδη φτιάξει στη θαλασσινή εκδοχή του. Σήμερα, έφτιαξα μία κρεάτινη εκδοχή, η οποία βέβαια αποτελεί ιεροσυλία για τους Ισπανούς, αφού περιέχει σουτζούκι, υλικό το οποίο ούτε κατά διάνοια συμπεριλαμβάνεται στα παραδοσιακά υλικά της παέγια! Ποτέ δεν είπα όμως ότι φτιάχνω παραδοσιακή παέγια. Απλώς μια πολύ νόστιμη δική μου εκδοχή! Είμαι σίγουρος ότι όσοι και όσες τη δοκιμάσετε, θα συμφωνήσετε μαζί μου!Υλι
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: παέγια, σουτζούκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com