162
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- ξηροί καρποί 100 γρ
Υλικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 200 γρ. φρέσκο γάλα 1 κ. γ. άρωμα βανίλιας 50 γρ. ζάχαρη άχνη Νιφάδες σοκολάτας ή κουβερτούρα λιωμένη 100 γρ. θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com