73
Υλικά
- κρέμα καρύδας 400 ml
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κάστερ πάουντερ 2 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Πιο εύκολο παγωτό δεν υπάρχει! Με άλλα λόγια το παγωτό έγινε τελικά καραμέλα-ινδοκάρυδο που σερβιρίστηκε με αράπικα φιστίκια ή τριμμένη κουβερτούρα που του πάει τρελλά γιατί σπάει την καραμελένια του γλύκα και όλοι κατέληξαν ότι η ... δημιουργός του είχε δίκιο που επέμενε τόσο!! Δεν έχετε παρά να το φτιάξετε για να διαπιστώσετε τη νοστιμιά του!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com