100
Υλικά
- φυτική κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γιαούρτι 2 κεσεδάκι/α
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- σιρόπι καραμέλας 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ της μόδας το παγωτό γιαούρτι, με αποτέλεσμα να έχουν ξεφυτρώσει παντού μαγαζιά που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί. Είπα λοιπόν κι εγώ να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο παγωτάκι αυτό, όχι αγοράζοντάς το αυτή την φορά, αλλά φτιάχνοντάς το μόνη μου. Τελικά, προέκυψε ένα παγωτό ελαφρύ, με βελούδινη υφή, όπου φυσικά κανείς καταλαβαίνει ότι είναι φτιαγμένο με γιαούρτι, χωρίς όμως να ξινίζει. Το άρωμα λεμονιού του ταιριάζει πολύ ωραία και το κάνει έξτρα δροσιστικό. Με εξέπληξε ευχάριστα!!! ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com