104
Τα υλικά μας:2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα1 κουτί σαντιγί Morfat500 ml κρέμα γάλακτοςσταγόνες καραμέλας (προαιρετικά)σιρόπι καραμέλαςΤο φτιάχνουμε:Βάζουμε τα 2 κουτιά με το ζαχαρούχο σε κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό ώστε να τα σκεπάζει και τα καραμελώνουμε όπως ακριβώς στο μπανόφι.Δείτε τις οδηγίες για το καραμέλωμα εδώ!Όταν το γάλα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε από τα κουτιά και το βάζουμε στο μίξερ ή σε μπλέντερ με κάδο μεγάλης χωρητικότητας, προσθέτουμε την morfat και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε όλα μαζί σε δυνατή ταχύτητα.Αδειάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού ή σε όποιο άλλο μπολ μακρόστενο
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com