145
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- στιγμιαίος καφές 10 γρ
- ζάχαρη 160 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ρούμι 40 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- καρυδέλαιο 100 γρ
Υλικά για το παγωτό μόκα: 1) 5 αυγά μέτρια κατά προτίμηση βιολογικά 2) 10 γραμμάρια στιγμιαίος καφές που θα τον διαλύσουμε σε ένα μικρό φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ χλιαρό νερό 3) 160 γραμμάρια ζάχαρη 4) 60 γραμμάρια νερό 5) 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 6) 40 γραμμάρια ρούμι (είναι ένα τελείως γεμάτο σφηνάκι)
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com