by admin

πακετάκια καπνιστού σολομού γεμιστά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live ένας ολόκληρος σκοτσέζικος σολομός σε λεπτές φέτες, για να σερβιριστεί ο καθένας μας à volonté πάνω στο ψωμάκι του, έχει εκλείψει στις μέρες μας. Όσο κι αν αποτελεί εξαιρετική λιχουδιά, η ακριβή τιμή του δεν εναρμονίζεται στα σφιχτά οικονομικά δεδομένα της εποχής. Ωστόσο, κάποιες φορές, αξίζει να εμφανιστεί έστω και σε μικρότερη ποσότητα, δίνοντας ένα εισαγωγικό στίγμα glam στη σύναξη, πριν το τραπέζι, κλέβοντας διακριτικά τις εντυπώσεις και υπογραμμίζοντας ίσως την επιλογή του ‘καλού’ από το ‘πολύ’, μια και αυτά τα δυο είναι γεγονός πως δεν πάνε πάντα παρέα....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com