286
Υλικά
- ταχίνι 260 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 130 ml
- πορτοκάλια 3 τμχ
- κονιάκ 15 ml
- καστανή ζάχαρη 130 γρ
- αλεύρι 320 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
Υλικά για 4-5 μικρά φραντζολάκια: 260 γρ. ταχίνι 130 ml χυμός πορτοκαλιού ξύσμα από 3 πορτοκάλια 15 ml κονιάκ ή νερό 130 γρ. καστανή ζάχαρη 320 γρ. αλεύρι 130 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. σόδα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr