by admin

Παλαμίδα ψητή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά : 1 μεγάλη παλαμίδα5-6 σκελίδες σκόρδο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδοΑλάτι πιπέριΡίγανηΧυμός λεμονιού Εκτέλεση : Πλένετε καλά το ψάρι και το αφήνετε να στεγνώσει.Με ένα κοφτερό μαχαιράκι κάνετε εγκοπές (σε μέγεθος κουμπότρυπας) κατά μήκος όλης της ράχης και των πλευρών του ψαριού. Σε κάθε μία από αυτές τις εγκοπές τοποθετείτε μία σκελίδα σκόρδου κομμένη κατά μήκος, λίγη ρίγανη, πολύ λίγο
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το geussis-nikolaos.blogspot.com