92
Υλικά
- γάλα καρύδας 200 γρ
- κρέμα καρύδας 200 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- ταχίνι 3 κσ
- ζελατίνη 4 φύλλα
- βανιλίνη 1 τμχ
- φράουλες 260 γρ
- φραμπουάζ 260 γρ
- βατόμουρο 260 γρ
- μαυροδάφνη 80 ml
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- δυόσμος 6 φύλλα
200 γρ. γάλα καρύδας 200 γρ. κρέμα καρύδας 75 γρ. ζάχαρη 3 κ.σ. ταχίνι 4 φύλλα ζελατίνης 1 βανιλίνη 260 γρ. κόκκινα φρούτα (φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα) 80 ml μαυροδάφνη 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 5-6 φύλλα φρέσκο δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr