130
Ο χαλβάς φαρσάλων ή πανηγυριώτικος έχει την τιμητική του στα πανηγύρια. Μιας και διανύουμε την περίοδο που άρχισαν οι εμποροπανήγυρεις στον νομό μας, ο χαλβάς είναι ο 2ος λόγος (μετα τα σουβλάκια, φυσικά) για τον οποίο πηγαίνουμε εκεί! Αν δεν μπορείτε όμως να περιμένετε πότε θα έχει κανα πανηγύρι κοντά για αν τον απολαύσετε, μπορείτε εύκολα να τον κάνετε και σπίτι. Τα υλικά είναι ίδια όπως με τον σιμιγδαλένιο χαλβά, μόνο που αντί για σιμιγδάλι βάζουμε νεσεστέ ...
Διάβασε τη συνταγή στο agapameandolmas.blogspot.gr