by admin

Παντεσπάνι βανίλιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αφράτο,νόστιμο και απλό… Κοσκινίζουμε το αλεύρι με τη βανίλια και το ρίχνουμε πάνω από τα αβγά. Καλή Επιτυχία!!!! ΥΓ.Τυλίξτε με μεμβράνη και φυλάξτε το ψυγείο για 3-4 μέρες και στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες. Η συνταγή είναι της κ.Β.Αλεξιάδου από το βιβλίο Ελληνική  Κουζίνα Ζαχαροπλαστική
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: παντεσπάνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntagesapospiti.blogspot.com