365
Υλικά
- παντζάρια 300 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρύδια 50 γρ
- ξύδι 3 κγ
Μέχρι πριν από λίγο καιρό αν μου έλεγε κάποιος παντζαροσαλάτα, σίγουρα το μυαλό μου θα πήγαινε στην κλασσική : παντζάρια βρασμένα και σερβιρισμένα με λαδόξυδο (εδώ)...Οταν επισκέφτηκα όμως το blog της Ornella (Il giardino dei sapori e dei colori) το μάτι μου έπεσε σε μία αλλιώτικη παντζαροσαλάτα...Μια αλοιφή λοιπόν, με παντζάρι, μπόλικο σκορδάκι και καρύδια, μπορείτε να την ονομάσετε παντζαροσαλάτα αλλά και εναλλακτική σκορδαλιά...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com