by admin

Παπαρδέλες με σάλτσα ανθότυρου και ρόκας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κρεμώδης, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος, και αρωματικότατη η μακαρονάδα αυτή, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε; Υλικά 500 γρ. (1 πακέτο) παπαρδέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 1 φλιτζ. τσαγιού λευκό, γλυκό κρασί, κατά προτίμηση Μοσχάτο Σάμου τα φύλλα από 2 μικρά ματσάκια ρόκας, ψιλοκομμένα 200 ml φρέσκο γάλα 1½ φλιτζ. τσαγιού ανθότυρο, θρυμματισμένο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 κουτ. σούπας τριμμένα ανάμεικτα πιπέρια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr