163
Υλικά
- πάπια 1 τμχ
- πορτοκάλια 4 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- γαρύφαλλο 3 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- μυρωδικά -
- μέλι 2 κσ
Αυτό το ποστ περιμένει καιρόοοοοοοοοο για να ανεβεί! Περίμενα να είναι μια γιορτινή περίοδος, γιατί δεν φτιάχνεις πάπια και κάθε μέρα! Τώρα κατά πόσο αρέσει το κρέας της πάπιας δεν ξέρω. Άλλοι το λατρεύουν, αλλά αδιαφορούν. Το σίγουρο είναι ότι για να μαγειρευτεί, χρειάζεται δυνατά μυρωδικά, γιατί το κρέας της έχει μια μυρωδίτσα. Τώρα πώς βρέθηκε η πάπια στα χέρια μου, ήταν απλά πεσκέσι και μάλιστα είδα κι έπαθα να πείσω τα παιδιά μου ότι η παπιούλα δεν ήταν από τις παπιούλες που είχαμε δει και ταΐσει σε φιλικό σπίτι (από όπου ήρθε και η πάπια). Δεν νομίζω πάντως ότι τα έπεισα ;-)...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com