149
Υλικά
- ζάχαρη 0.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- βούτυρο 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 280 γρ
- αυγά 8 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 50 γρ
- γάλα 500 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- φράουλες 300 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
400 γρ. νερό ¼ κ.γ. ζάχαρη ¼ κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο Lurpak 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8 αβγά 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου 500 γρ. γάλα 2 αβγά 50 γρ. κορν φλάουρ 130 γρ. ζάχαρη 400 γρ. Arla κρέμα γάλακτος (για σαντιγί) 300 γρ. φράουλες 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou 1 λοβό βανίλιας 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr