110
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 180 γρ
- ελαιόλαδο 180 γρ
- ζάχαρη καρύδας 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 120 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κονιάκ 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- φαρίνα 500 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- πούδρα αμυγδάλου 2 κσ
- κεράσια 500 γρ
- ζάχαρη καρύδας 80 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν η εικόνα μιας πάστα φλώρας με κατακόκκινη, κερασένια γέμιση και crumble αμυγδάλου είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τα μαγειρικά μου δρώμενα στην μακρινή γειτονιά του Καναδά.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com