117
Αγαπημενη ταρτα μικρων και μεγαλων..η συγκεκριμενη αν και νηστισιμη ειναι φανταστικη σε γευση και αρωμα που κανεις δεν θα καταλαβει οτιειναι νηστισιμη. και χτυπάμε με το «φτερό» (εξάρτημα)Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, να ξεκουραστεί.και φτιάχνουμε μία μπάλα. Τη βάζoυμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίγουμε φύλλο πάχους 1,5 εκ. Με τη ζύμη που κρατήσαμε πλάθουμε κορδονάκια. Τα βάζουμε πάνω στη μαρμελάδα σταυρωτά.
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com