75
Υλικά
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- κακάο 20 γρ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- γάλα 50 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
- σοκολάτα γάλακτος 130 γρ
- κρέμα γάλακτος 130 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη 20 γρ. κακάο 1 πρέζα κανέλα 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. γάλα 1 ασπράδι αυγού 130 γρ. σοκολάτα γάλακτος 40% κακάο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr