by gastronomos

Πάστα με αντζούγιες, πελτέ και αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

«Συνταγές της τελευταίας στιγμής», της Σοφίας Μουτάφη.Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ντιπ, ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr