91
Υλικά
- χοντρά μακαρόνια 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 0.33 κγ
- μπαχάρι 0.33 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 50 ml
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr