56
Υλικά
- σέλερι 4 κλων
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- καρότο 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- μαγιονέζα 2 φλ
- άνηθος 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ξύδι από κρασί 3 κσ
- αγγουράκι τουρσί 5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
Για την σαλάτα 12 αβγά βρασμένα (πασχαλινά) 4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μικρά καρέ 1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr