83
Πριν λίγες μέρες έψησα ψωμί με ντομάτα και πέρκα στο γκριλ. Είχα βαρεθεί να συνοδεύουμε τα ψητά μας με ρύζι ή πατάτες και σκέφτηκα να κάνω πατατοκροκέτες. Έλα όμως που δεν θέλω να τηγανίζω! Έτσι είπα να τις δοκιμάσω ψητές, στο αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί να μην δείχνουν αφράτες και στρογγυλές όπως των μαγαζιών, αλλά ήταν νόστιμες, αφράτες, χωρίς περιττά λάδια και φυσικά χωρίς τηγάνισμα. Αν δεν
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com