68
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- φρέσκο βούτυρο 6 κγ
- ζαμπόν 9 φέτ
- ντομάτα 12 φέτ
- κασέρι 12 φέτ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη νερό (όσο πάρει) για τη γέμιση 6 κ.γ. (γεμάτα) φρέσκο βούτυρο 9 φέτες ζαμπόν κομμένες στη μέση 12 φέτες ντομάτα 12 φέτες κασέρι ή ημίσκληρο τυρί
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr