70
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- γάλα 200 ml
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 4 κσ
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.Ενσωματώνουμε το γιαούρτι, βάζουμε το σιμιγδάλι, το μπέϊκιν και ανακατεύουμε.Καλύπτουμε την φόρμα για κέικ με 2 φύλλα και στο εσωτερικό βάζουμε ακόμα 2 φύλλα.Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα αλείφουμε με μείγμα αυγού.Στην μία πλευρά απλώνουμε κιμά και τυλίγουμε σε ρολό.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr