by admin

Χοιρινό ραγού με λουκάνικα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ... 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και την αφήνετε σ' ένα πιάτο. ΣΩΤΑΡΕΤΕ στην ίδια κατσαρόλα... 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pepiskitchen.blogspot.com