by admin

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΠΛΑΚΙ ΜΕ ΟΥΖΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα ένα από τα νοστιμότερα και από τα πιο εύκολα στην κατανάλωση, αφού δεν έχει πολλά κόκαλα! Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι και λίγο ακριβούτσικη και λίγο "δύσκολη" στο μαγείρεμα, καθώς έχει λίγο πιο σκληρό κρέας από τα υπόλοιπα ψάρια. Η συνταγή μας όμως σήμερα είναι για άλλη μια φορά αφοπλιστικά απλή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις και από γεύση... απλά θα αφήσουμε να τη δοκιμάσετε μόνοι σας!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψάρια πλακί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com