259
Υλικά
- πεσκανδρίτσα 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντομάτα 600 γρ
- κόλιαντρο 1 χούφτ
- βασιλικός 0.5 χούφτ
- ούζο 0.5 φλ
- άσπρο πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Η πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα ένα από τα νοστιμότερα και από τα πιο εύκολα στην κατανάλωση, αφού δεν έχει πολλά κόκαλα! Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι και λίγο ακριβούτσικη και λίγο "δύσκολη" στο μαγείρεμα, καθώς έχει λίγο πιο σκληρό κρέας από τα υπόλοιπα ψάρια. Η συνταγή μας όμως σήμερα είναι για άλλη μια φορά αφοπλιστικά απλή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις και από γεύση... απλά θα αφήσουμε να τη δοκιμάσετε μόνοι σας!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com