195
Υλικά
- ντομάτα 4 τμχ
- λιαστή ντομάτα 4 φέτ
- βασιλικός 5 φύλλα
- κουκουνάρι 2 κσ
- αμύγδαλα 2 κσ
- παρμεζάνα 4 κσ
- μετσοβόνε 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
Ένα πέστο 4 εποχών που, όμως, τούτη την εποχή βρίσκεται στο ζενίθ της νοστιμιάς του! ΥΛΙΚΑ 4-5 ντομάτες κομμένες στη μέση 4-5 φέτες λιαστής ντομάτας σε λάδι 5-6 φύλλα γενοβέζικου βασιλικού 2 κ.σ. κουκουνάρι ή αμύγδαλα (χωρίς τη φλούδα) 4-5 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη (δοκιμάστε αυτή του Μετσόβου) 2 κ.σ. μετσοβόνε (καπνιστό τυρί Μετσόβου) 1 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό 4 κ.σ. ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com