122
Υλικά
- μανιτάρια φρέσκα 300 γρ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- βασιλικός φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κάρυ 0.5 κγ
- σουτζούκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο -
- φέτα 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- σκόρδο σε σκόνη -
- πιπέρι 0.33 κφτ κγ
- γάλα φρέσκο 0.5 κγ
- αλάτι 0.33 κφτ κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κφτ κγ
- κορν φλάουρ 0.2 κγ
Χρησιμοποιήθηκαν : 300 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, 2 πιπεριές κέρατο πράσινες, 1 μεγάλη πατάτα, 1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό, και λίγα φύλλα ψιλοκομμένου φρέσκου βασιλικού, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ κουταλάκι κάρυ, 2 μέτρια σουτσούκια αλεσμένα με ελάχιστο ελαιόλαδο, 150 γραμ. φέτα, 5 μέτρια αυγά, 1/2 κοφτό κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο, ½ κοφτό κουταλάκι σκόνη σκόρδου,
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com