277
Υλικά
- πιπεριές 8 τμχ
- κιμάς 350 γρ
- κριθαράκι 6 κσ
- τετηγμένο τυρί 6 τμχ
- ελιές 6 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ντοματάκια 1 συσκ
Η Έφη Μπαξεβάνη μας παρουσιάζει μια διαφορετική και έξτρα νόστιμη εκδοχή για τα γεμιστά! Υλικά:8 πιπεριές πολύχρωμες
350 γρμ κιμά
6 κσ κριθαράκι
6 τριγωνάκια a vache qui rit
φέτα
6 ελιές χωρίς κουκούτσια,ψιλοκομμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 συσκευασία αποφλοιωμένα ντοματάκια
μαίντανό
αλάτι(λίγο καθώς τα τυριά και οι ελιές είναι ήδη αλμυρά)
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
350 γρμ κιμά
6 κσ κριθαράκι
6 τριγωνάκια a vache qui rit
φέτα
6 ελιές χωρίς κουκούτσια,ψιλοκομμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 συσκευασία αποφλοιωμένα ντοματάκια
μαίντανό
αλάτι(λίγο καθώς τα τυριά και οι ελιές είναι ήδη αλμυρά)
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr