55
Θερμίδες ανά μερίδα: 351 Προετοιμασία: 20΄, Ψήσιμο: 1 ώραΥλικά (για 10 μερίδες):Για τα φρούτα:2 μήλα1 μεγάλο κυδώνι3 αχλάδια100 γρ. καστανή ζάχαρη1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουτ. γλυκού ξερό (εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε δυόσμο ή αστεροειδή γλυκάνισο ή άλλο μυρωδικό που θεωρούμε ότι ταιριάζει)1 κλωναράκι βανίλιαςΓια τη βάση:250 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ θα βρείτε και έτοιμη αμυγδαλόσκονη)250 γρ. ζάχαρη άχνη3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικάξύσμα από 1/2 λεμόνι, ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό30 γρ. κονιάκλίγο βούτ
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com