63
Υλικά
- ζύμη πίτσας 2 δόση
- mozzarella 2 φλ
- ρεγκάτο 1 φλ
- ζαμπόν 250 γρ
- σάλτσα για πίτσα 3 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ρίγανη 1 κγ
φρέσκια ζύμη για πίτσα έτοιμη, 2 μικρά κουτιά (αν προτιμάτε να τη φτιάξετε μόνοι σας, απαιτούνται 600 περίπου γραμμάρια) 2 φλιτζάνια mozzarella τριμμένη 1 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο 250 γρ. ζαμπόν 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα (μπορεί να αντικατασταθεί και με κέτσαπ ή να παραληφθεί εντελώς) 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr