124
Υλικά
- ελαιόλαδο 50 ml
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- portobello 300 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 10 γρ
- αλεύρι 1 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 200 ml
- μουστάρδα 2 κσ
- θυμάρι 0.5 κγ
- βούτυρο 100 γρ
- θυμάρι 1 κλων
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO 10 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI 1 Κ.Γ. ΑΛΕΥΡΙ 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 200 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ ½ Κ.Γ. ΘΥΜΑΡΙ ΞΕΡΟ 80-100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr