77
Υλικά
- λάχανο 0.33 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- μαραθόριζα 2 κσ
- γλυκάνισο 0.25 κγ
- κόλιανδρο 0.25 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- ούζο 1 κγ
- λευκό ξύδι 0.33 φλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
Υλικά συνταγής ⅓ από ένα μικρό λάχανο 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 1 κλωναράκι σέλινο με τα φύλλα του, ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κυβάκια 2 κ.σ. τριμμένη ρίζα μάραθου ¼ κ.γ. γλυκάνισος ¼ κ.γ. κόλιανδρος ½ κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. ούζο ⅓ φλιτζ. ξύδι λευκό 6 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr